Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai se on poistettu käytöstä. Päästäksesi nauttimaan Maihinnoususta parhaimmillaan, suosittelemme JavaScriptin käyttämistä.[sulje]
Maihinnousu - Muusikoiden.netin Musiikkipalvelin

Etusivu  /  Palaute  /  Muusikoiden.netEt ole kirjautuneena sisään…  /  Kirjaudu sisään

Info

Bio

Devil Dog Road on rock-bändi, joka sävyttää soittoaan genren eri tyylien vivahtein mottonaan Keep Rock'n'Roll Alive.

Bändi perustettiin elokuussa 2009, kun Hynde, Matti ja Tapo totesivat, että he eivät olleet soittaneet samassa bändissä sitten 90-luvun puolivälin ja asia pitäisi korjata välittömästi. Nopein päätös ikinä ja bändin nimikin oli heti valmis: Devil Dog Road.

Bändin nimi tulee Hynden yhdeltä USA:n reissulta. Ajaessaan Historic Route 66:ta Las Vegasista Grand Canyonille, ennen Williams nimistä kaupunkia Arizonassa, oli highwayn varrella kyltti, jossa luki Devil Dog Road. Täydellinen nimi bändille! “Päätin antaa nimen seuraavalle bändilleni ja nyt ollaan tässä”.

Kaikki jäsenet, entiset ja nykyiset, ovat pitkän linjan soittajia ja kokemusta löytyy monista eri musatyyleistä. Devil Dog Roadin maanläheinen meininki on kuitenkin kaikkia yhdistävä ja soittamisen ilon esiin nostava tekijä. Levyllä bassot soittavan alkuperäisen jäsenen Teemun muutettua Itä-Suomeen, tuli Jomi hänen tilalleen basistiksi lokakuussa 2013. Seuraava muutos tapahtui maaliskuussa 2016, kun bändi muuntautui trioksi ja Pieni liittyi ryhmään basistin tontille.

Tiekyltin näkemisestä debyyttilevyn ilmestymiseen kului aikaa, kuten äänityksistäkin, jotka alkoivat jo 2012. Bändin nimeä kantava pitkäsoitto lopulta valmistui. Se julkaistiin 10.10.2014 ja lopputulos on loistava. Kymmenen omaa ja kolme lainabiisiä; erilaiset tarinat, joissa on tulkinnan varaa oman mielen mukaan sekä konstailematon, toimiva "yhteen hiileen" soitto, ovat Devil Dog Roadin debyyttilevyn kulmakivet.

Trio kokoonpano aloitti toisen pitkäsoiton äänitykset lokakuussa 2016 ja ne saatiin loppuun marraskuussa. Raidat lähetettiin miksatavaksi ison veden taakse New Yorkin Brooklyniin. Miksauksen teki lähes legendaarinen Eric "Roscoe" Ambel. Masterointi hoidettiin myös Ambelin Cowboy Technical Services studiolla ja sen teki Mario Viele. Masterointi valmistui tammikuun 2017 puolessa välissä. Levy sai nimen NEXT EXIT ja se julkaistiin virallisesti 17.3.2017.

Livenä Devil Dog Road toteuttaa samaa tyylikästä meininkiä ilman erikoisefektejä, soittamisen ilon ollessa näkyvää ja kuuluvaa. Tätä iloa on nastaa jakaa kuulijoille ja siten saada aikaiseksi hyvä rock-meininki, juuri sillä tavalla kuin keikoilla pitääkin olla!

Ajankohtaista

Tiedotteita ei löytynyt..

Artistin kappaleet

 KappaleKestoArvosteluToiminnot
I Hear You (I Just Don't Care)02:29Ei vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesi Lataa
Lay It On Thick (Hynde/Devil Dog Road)02:39Ei vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesi Lataa
Latauksia yhteensä 3, joista tänään 0.   Kuunteluja yhteensä 25, joista tänään 0.

Artistin levyt

Artisti ei ole lisännyt levyjä..

Keikkakalenteri

Ei tulevia keikkoja tiedossa..  
» Näytä menneet (19)
Keikkatiedot tarjoaa Muusikoiden.net

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 
Genre: Rock/Pop

Profiili luotu: 20.03.2010.
Päivitetty: 06.07.2017 klo 12:36.
Profiilia katsottu 1028 kertaa.

Toiminnot

» Profiilin etusivu
» Lisätietoja
» Ajankohtaista   (0 uutista)
» Keikat
» Kuvagalleria   (4 kuvaa)
» Vieraskirja   (0 viestiä)
» Palautetta artistille
» Toivo artistia nettiradioon

Jäsenet

» Hynde Hynönen
 (vocals & guitar)
» Tapo Leppänen
 (drums)
» Arto "Pieni" Iso-Antila
 (bass)