Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai se on poistettu käytöstä. Päästäksesi nauttimaan Maihinnoususta parhaimmillaan, suosittelemme JavaScriptin käyttämistä.[sulje]
Maihinnousu - Muusikoiden.netin Musiikkipalvelin

Etusivu  /  Palaute  /  Muusikoiden.netEt ole kirjautuneena sisään…  /  Kirjaudu sisään

Info

The Government on 60- ja 70-lukulaista rockia soittava power trio, jonka juuret ovat blues rockissa, psykedeelisessä rockissa ja funkissa. Perinnetietoisuus ei tämän bändin kohdalla tarkoita kaavoihin kangistumista tai kasvotonta kopiontia, vaan trio on loihtinut perinteisistä lähtökohdistaan oman tunnistettavan soundinsa. The Government hoitaa hommansa perinteitä kunnioittaen ja jatkuvasti uusia musiikillisia ulottuvuuksia etsien.

The Government perustettiin pääkaupunkiseudulla vuonna 2007, ja siitä lähtien se on kerännyt ympärilleen fanaattisen kannattajajoukon. Bändi on koko lyhyen olemassaolonsa aikana keikkaillut ahkerasti ympäri Suomea ja niittänyt mainetta mainiona live-aktina, jonka skaala ulottuu valkoisen ja mustan rytmimusiikin sinisistä sävelistä avaruussoundeihin ja tajuntaalaajentavaan maalailuun. Juuri lavalla bändi onkin parhaimmillaan.

”Nykyään bändit ja artistit tuntuvat keskittyvän vain ja ainoastaan koreaan pakettiin. Soundit ja kampaukset ovat kyllä kohdallaan, mutta itseilmaisu, sisältö ja se aito tunne näyttävät olevan täysin toissijaisia asioita. Siksi The Governmentin kaltaisia bändejä tarvitaan ehkä enemmän kuin koskaan”, toteaa Orb Sirius alias Kartsu Mitikka.

”Rockin kulmakivien hienoimpia ulottuvuuksia on se tietty rosoisuus ja luomumeininki, sekä se miten soittajat kommunikoivat toistensa kanssa musiikillisesti. Siitähän bändissä on kuitenkin loppujen lopuksi kyse, soitossa saa ja pitää kuulua intuitio ja soittamisen ilo. Rock and rollin pitäisi olla hauskanpitoa ja kunnon rähinää eikä mitään otsan rypistelyä”, jatkaa kitaristi Ace Mark. ”Tarkkuus ja tehokkuus ovat tietysti ajallemme tyypillisiä ihanteita, mutta oikeaa musiikkia tehdään sen omista lähtökohdista ja sen itsensä vuoksi. Perustimme bändin jollaista voisimme itse diggailla”.

Bändin jäsenten menneisyydestä löytyy useita koti- ja ulkomaisia orkestereita, joista mainittakoon Kouvolan afro/garage/mambo -instrumentaalistit The Mutants ja Los Angelesin psykedeelinen doom -kvartetti Bigelf. Rumpali Sammy on musiikin sekatyöläinen, jonka tyänantajista mainittakoon Kotkan kaupunginteatteri, Sinitaivas, Jani Jalkanen ja Hänen Orkesterinsa ja Danny.

The Government on julkaissut kaksi EP:tä (2009 ja 2011), jotka herättivät ansaittua huomiota kotimaisissa musiikkimedioissa. Vuonna 2015 näki päivänvalon bändin ensimmäisen pitkäsoitto ”World In A Grain Of Sand”.

Ajankohtaista

Tiedotteita ei löytynyt..

Artistin kappaleet

 KappaleKestoArvosteluToiminnot
On The Edge Of Time07:52Ei vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesi Lataa
Revolution03:48Ei vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesi Lataa
Saturnine04:10Ei vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesi Lataa
Latauksia yhteensä 59, joista tänään 0.   Kuunteluja yhteensä 251, joista tänään 0.

Artistin levyt

Artisti ei ole lisännyt levyjä..

Keikkakalenteri

Ei tulevia keikkoja tiedossa..  
» Näytä menneet (16)
Keikkatiedot tarjoaa Muusikoiden.net

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 
Genre: Rock/Pop

Profiili luotu: 09.03.2011.
Päivitetty: 05.02.2015 klo 22:29.
Profiilia katsottu 1226 kertaa.

Toiminnot

» Profiilin etusivu
» Lisätietoja
» Ajankohtaista   (0 uutista)
» Keikat
» Kuvagalleria   (10 kuvaa)
» Vieraskirja   (0 viestiä)
» Palautetta artistille
» Toivo artistia nettiradioon

Jäsenet

» Z-o-S-o