Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai se on poistettu käytöstä. Päästäksesi nauttimaan Maihinnoususta parhaimmillaan, suosittelemme JavaScriptin käyttämistä.[sulje]
Maihinnousu - Muusikoiden.netin Musiikkipalvelin

Etusivu  /  Palaute  /  Muusikoiden.netEt ole kirjautuneena sisään…  /  Kirjaudu sisään

Info

Living Attic on Markus Ullakon ja Markus Levanderin alkuvuodesta 2009 perustama ilman levy-yhtiötä demottava musiikkiprojekti.

Kaksikko lyöttäytyi yhteen, kun toinen hoiti kokonaisuudessaan soittimet ja toinen laulun stemmoja myöten. Kummatkin hoitavat tonttinsa ja ensimmäinen yhteistyö kappale "Going Blind" näkikin päivän valon vuoden 2009 helmikuun alussa. Living Atticin musiikki on melodista metallia, jossa on vaikutteita popmusiikista jazziin.

Lyhyen historiansa aikana Living Attic on jo saanut musiikkipiireissä tunnustusta ja pienenmoista suosiota, joten eiköhän livareista kuulla lähitulevaisuudessa hieman enemmänkin.

Living Attic nauhoittaa biisejä yksi per kuukausi tahtia ja ensimmäinen musiikkivideokin valmistuu kesän 2009 aikana

Living Attic:

Markus Levander - Laulut
Markus Ullakko - Soittimet

E-mail: livingattic@gmail.com

Myspace: myspace.com/livingattic

Ajankohtaista

"Bitter, Tired and Blind" -promon arvostelu13.07.2009 klo 14:30
Vihdoinkin Living Atticistä on kirjoitettu arvostelu ensimmäisestä "Bitter, Tired and Blind" -promosta. Kokonaisuudessaan ylistävä teksti meni seuraavasti. Eiköhän lisää ole siis pikku hiljaa tulossa :).

----

Living Attic: Bitter, Tired And Blind
Espoolainen melodisen metallin kaksikko Living Attic on napannut nimensä tekijöidensä Markus Levanderin ja Markus Ullakon nimistä. Samoin yhtyeen kolmen biisin näyte on ottanut nimensä osasta biisien nimiä. Tyylijajina on maalaileva, mutta myös taltalla runnova metallimaailma, johon Levanderin laulu nostaa mielikuvia milloin James Hetfield-maneereista, milloin taas enemmän grunge-maailmaa sivuavista jylhyyksistä kuten Chris Cornell tai Eddie Vedder. Jälkimmäistä puolta on onneksi huomattavasti enemmän. Stemmalaulussa käytetään oivasti Ullakon siskon Katriinan kirkasta ääntä.

Moniosaiset kappaleet ovat hyvin tasapainossa ja koukkuakin löytyy. Ullakon yksin hoitamia soittimia ei välillä uskoisi yhden miehen työksi, sen verran sujuvaa “bändisoittoa” kuulee. Avausraita Bitter Crown komea kerto saa mukavan annoksen jylhyyttä Katriinan stemmoista. Tired But Unhappyn rauhallinen piano-alku lyö hyvin kättä lähes nightwishmaiselle talttakaarelle piano-kilkutuksineen. Tunnelma on mukavan seesteinen ja melodisuus ja harmonisuus saa nostamaan peukkuja ylöspäin. Pohdiskelevassa päätösraita Going Blindissa paljastuu pieni soundillinen tukkoisuus, joka voi toki johtua myös omista kuunteluvehkeistä, mutta joka on oikeastaan ainoa nipottamisen arvoinen asia. Muilta osin Living Atticilla on pullat melkoisen hyvin uunissa ja tuoreen leipomuksen tuoksu alkaa levitä keittiön ulkopuolellekin.

Ilkka Valpasvuo

http://www.desibeli.net/juttu/1827
» Näytä kaikki (2)

Artistin kappaleet

 KappaleKestoArvosteluToiminnot
Lost Hours05:21Ei vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesi Lataa
Latauksia yhteensä 3, joista tänään 0.   Kuunteluja yhteensä 22, joista tänään 0.

Artistin levyt

Artisti ei ole lisännyt levyjä..

Keikkakalenteri

Ei tulevia keikkoja tiedossa..  
» Näytä menneet (9)
Keikkatiedot tarjoaa Muusikoiden.net

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 
Genre: Rock/Pop

Profiili luotu: 09.02.2009.
Päivitetty: 09.07.2009 klo 11:50.
Profiilia katsottu 1100 kertaa.

Toiminnot

» Profiilin etusivu
» Ajankohtaista   (2 uutista)
» Keikat
» Kuvagalleria   (0 kuvaa)
» Vieraskirja   (0 viestiä)
» Palautetta artistille
» Toivo artistia nettiradioon

Jäsenet

» mazzze