Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai se on poistettu käytöstä. Päästäksesi nauttimaan Maihinnoususta parhaimmillaan, suosittelemme JavaScriptin käyttämistä.[sulje]
Maihinnousu - Muusikoiden.netin Musiikkipalvelin

Etusivu  /  Palaute  /  Muusikoiden.netEt ole kirjautuneena sisään…  /  Kirjaudu sisään

Info

1700-luvun alkupuolella maailmaa kiusasi monsuunisateet ja ranska oli juuri hyökkäämässä Englantiin. Paikalliset munkit päättivät, että jotain on tehtävä. He keksivät, että alkavat musiikilla taistelemaan sotaa vastaan. Näin syntyi ryhmä Munavuoren munkit.

Lisätietoja

Isä Grekorius

On Munavuoren luostarin suurin johtaja ja musiikillinen ylipappi. Hän näki neljässä luostarin munkissa niin suurta potentiaalia, että päätti hankkia Ranskasta soittimia ja siirtää munkit oopiumviljelmiltä kellariin harjoittelemaan. Isä ei ehkä itsekään arvannut millainen ryhmä tästä tulisi ja millaisia teoksia nämä saisivat aikaan.

Veli Letkunius

Rakas veli Letkunius osoitti äänellään suurta lahjakkuutta ja vakuutti Isän laulamalla, kappaletta Veli Adoniuksen lemmikistä, Läskikojootista. Tarinoiden mukaan Veljen nimi liittyy jollain tapaa hänen alapäähänsä, mutta tarkkaa tietoa ei ole, sillä kaavun alla ei ole käyty aikoihin.

Veli Adonius

Toinen lahjakas munkki, veljellesesti Ado, on kovan elämän kouluttama yksilö. Hän on pitkän ikänsä kärsinyt ylipainosta ja muiden pilkasta. Isä Grekorius kuitenkin huomasi Adon poikkeuksellisen rytmitajun. Isä yllätti hänet 13/8-osa tahdissa hakkaamassa hanskaansa. Tämä oli jotain niin ällistyttävää, että Grekorius antoi irstauden anteeksi ja ojensi kapulat munkin käteen.

Veli Apollonius

Apolloniuksen tausta on erikoinen. Hän oli brutaalien johtaja, mutta valaistui. Apo ymmärsi, että päiden katkomisen sijaan hän voisi toteuttaa itseään jollain muulla tavalla. Isä otti hänet avokätisesti vastaan, jonka jälkeen munkit joutuivat taistelemaan pahoja vastaan. Apo erikoistui kielisoittimiin ja myöhemmin Isä sai huomata, että tämä hallitsi lähes kaikki soittimet jotka soitinvarastosta löytyy.

Veli Silenius

Silenius on Adolle kuin pikkuveli. Tämä löytölapsi ei ole ikinä sanonut sanaakaan. Silenius seurasi Adon rummutusta ja oppi kaiken tämän perässä. Kun Ado lihoi suunnattomasti Silenius huomasi Apon taidot ja ryhtyi soittamaan matalataajuista kielisoitinta ja hänestä tuli lähes yhtä virtuoosimainen basisti kuin esikuvastaan.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 
Genre: Rock/Pop

Profiili luotu: 10.05.2008.
Päivitetty: 10.05.2008 klo 00:27.
Profiilia katsottu 601 kertaa.

Toiminnot

» Profiilin etusivu
» Lisätietoja
» Ajankohtaista   (0 uutista)
» Keikat
» Kuvagalleria   (0 kuvaa)
» Vieraskirja   (0 viestiä)
» Palautetta artistille
» Toivo artistia nettiradioon

Jäsenet

» Veli Letkunius
 (Laulu)
» Veli Adonius
 (Rummut)
» Veli Silenius
 (Basso)
» Veli Apollonius
 (Kitara)