Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai se on poistettu käytöstä. Päästäksesi nauttimaan Maihinnoususta parhaimmillaan, suosittelemme JavaScriptin käyttämistä.[sulje]
Maihinnousu - Muusikoiden.netin Musiikkipalvelin

Etusivu  /  Palaute  /  Muusikoiden.netEt ole kirjautuneena sisään…  /  Kirjaudu sisään

Jos haluat auttaa ohjeiden kirjoittamisessa ota yhteyttä.

Käyttöehdot

Maihinnousun tekijänoikeudet omistaa Muusikoiden Net ry. Sisältö on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti.

Sivuilla olevan aineiston kopiointi ilman Muusikoiden Net ry:n kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty, lukuunottamatta hyvän tavan mukaista siteerausta, sekä yksittäisten sivujen tai niiden osien yksityistä käyttöä.

Palveluun lähetetyt kappaleet ovat tarkoitettu ainoastaan yksityiseen kotikäyttöön. Muissa tapauksissa ota yhteyttä kappaleen tekijään. Muusikoiden Net ry ei omista kappaleiden kappaleiden oikeuksia, vaan ainoastaan tarjoaa palvelun kappaleiden jakamiseen.

Muusikoiden Net ry ei vastaa sivuilla olevan materiaalin oikeellisuudesta. Muusikoiden Net ry varaa oikeuden koska tahansa muuttaa sivuja ja tätä ilmoitusta, sekä estää pääsyn sivuille tai lopettaa sivujen ylläpidon kokonaan.

Muusikoiden Net ry ei missään olosuhteissa ole velvollinen korvaamaan mitään välitöntä eikä välillistä vahinkoa, joka on aiheutunut tai jonka voidaan katsoa aiheutuneen näiden sivujen käytöstä, käytön estymisestä tai mistään näiden sivujen sisältämästä informaatiosta taikka näillä sivuilla tai näiden sivujen kautta tarjottavista palveluista.

Maihinnousu -sivuston käyttäjä vastaa siitä, että hänen sivuille lähettämänsä aineisto on julkaisukelpoista, eikä loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia.

Käyttäjä on vastuussa Muusikoiden Net ry:lle kaikista kuluista, jotka aiheutuvat sivuille lähetetyn aineiston johdosta syntyneistä vaatimuksista Muusikoiden Net ry:tä kohtaan.