Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai se on poistettu käytöstä. Päästäksesi nauttimaan Maihinnoususta parhaimmillaan, suosittelemme JavaScriptin käyttämistä.[sulje]
Maihinnousu - Muusikoiden.netin Musiikkipalvelin

Etusivu  /  Palaute  /  Muusikoiden.netEt ole kirjautuneena sisään…  /  Kirjaudu sisään

Info

Firma on talvella 2010 Jyväskylässä perustettu rockyhtye. Lue lisää osoitteessa http://myspace.com/firmaband

Lisätietoja

Firman perustamispöytäkirja

Firman perustamiskokous pidettiin Jyväskylässä Vaasankatu 21:ssä sijaitsevan ravintola Sohwin perimmäisessä pöydässä 1. maaliskuuta 2010. klo 14.00 Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti herra Kuusikko.


§1 Puheenjohtaja Kuusikko avaa kokouksen kiittämällä läsnäolijoita paikalle saapumisesta ja ilmoitti aikaa säästääkseen menevänsä suoraan asiaan.

§2 Kuusikko ilmoittaa tehneensä yhdessä Haaviston kanssa pelottavan tarttuvia pop-kappaleita jo keväästä 2009 alkaen. Haavisto ilmoittaa Luukkosen niin ikään olleen välillä paikalla juomassa kahvia ja pitämässä seuraa paikalla olleelle saksanpaimenkoiralle.

§3 Luukkonen pyytää puheenvuoroa ja muistuttaa myös vaikuttaneensa erään C-osan riffin syntyyn, joka kuitenkin myöhemmin päätettiin yksimielisesti hylätä laadunvalvonnallisista syistä. Luukkonen muistuttaa myös Hietalan olleen joskus paikalla leikkimässä koiran kanssa.

§4 Hietala pyytää puheenvuoroa ilmoittaakseen pitäneensä kyseisestä riffistä ja koittaa palauttaa sen mieleensä äänekkäästi hyräillen.

§5 Kuusikko ehdottaa, että paikallaolijat alkaisivat viedä syntynyttä musiikkia koko kansan tietoisuuteen kutsuen itseään Firmaksi. Osittain siksi, että kukaan heistä ei ole aiemmin ollut töissä missään firmassa ja osittain siksi, että Kuusikon kanssa samassa taloudessa elävä naishenkilö on vakuuttunut siitä, että kyseinen nimi tulee takaamaan heille korkeamman elintason.

§6 Nimeksi hyväksytään "Firma", vaikka Luukkonen pyrkii tuomaan esille vielä muita nimivaihtoehtoja, kuten "Hyvä parturi", "Sampsa Pakkala & Takatalvi" sekä "Kyöstin näköinen mies".

§7 Kokouksessa läsnäolevat kirjataan ylös ja todetaan että Firman hallituksessa istuu neljä pysyvää jäsentä. Varajäseniä ei ole.

§8 Firman toimitusjohtajaksi valitaan Haavisto, tiedotuspäälliköksi Luukkonen ja virkistystoiminnan pääkoordinaatoriksi Hietala. Kuusikko lupautuu ottamaan hallituksen puheenjohtajan aseman lisäksi luottamustehtäväkseen myös kopiovastaavan toimen. Firman kokousten sihteerinä tulee toimimaan tiedotuspäällikkö Luukkonen.

§9 Haavisto ehdottaa sääntöä, jonka mukaan aina Firman pikkujouluissa ja muissa virkistystilaisuuksissa jokainen hallituksen jäsen tarjoaa vuorollaan kierroksen, kuitenkin niin, että Hietala aloittaa rangaistukseksi aiemmin tapahtuneesta hyräilystä. Sääntö esitetään tulevaksi voimaan välittömästi ja se hyväksytään äänin 3-1.

§10 Hietala kantaa pöytään neljä keski-olutta ja kokous julistetaan päättyneeksi.

SKÅL!


Pöytäkirjan ovat tarkastaneet:

Haavisto
Kuusikko
Hietala
Luukkonen

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 
Genre: Rock/Pop

Profiili luotu: 04.05.2010.
Päivitetty: 04.05.2010 klo 17:12.
Profiilia katsottu 888 kertaa.

Toiminnot

» Profiilin etusivu
» Lisätietoja
» Ajankohtaista   (0 uutista)
» Keikat
» Kuvagalleria   (0 kuvaa)
» Vieraskirja   (0 viestiä)
» Palautetta artistille
» Toivo artistia nettiradioon

Jäsenet

» Luukkonen
 (Rummut)