Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai se on poistettu käytöstä. Päästäksesi nauttimaan Maihinnoususta parhaimmillaan, suosittelemme JavaScriptin käyttämistä.[sulje]
Maihinnousu - Muusikoiden.netin Musiikkipalvelin

Etusivu  /  Palaute  /  Muusikoiden.netEt ole kirjautuneena sisään…  /  Kirjaudu sisään

Info

Uudellamaalla syksyllä 2010 perustettu punk rock/hard rock bändi. Biisit ovat suomenkielisiä. Bändin jäsenet ovat:

Ville - Kitara/Laulu
Antti - Basso
Mari - Rummut

Lisätietoja

Yhteystiedot: parta.sanki@gmail.com

Tosiaan. Bändi sai alkunsa kun Ville vastasi Fulgencion soittajahakuun. Alkuun soittelimme Malmilla kahdestaan, kun eräs onnenkantamoinen toi mukaan Antin, tuon itä-suomen lahjan huonojen basistivitsejen kertomisperinteeseen. Siitä sitten aloimme harjoittelemaan pääasiassa Villen tekemiä biisejä. Tässä välissä iso kiitoskuuluu myös sanataituri Herra Hahmolle aka Tapio Värrille, jolta allekirjoittanut (Ville) on saanut paljon hienoja sanoituksia ja pidän häntä eräänlaisena mentorina sanoituksien tekemisessä.

Vaikutteita bändissä on useita kuten CMX, vanha suomirock ja monet monet muut. Harmi että emme ole teknisesti niin taitavia soittajia että voisimme tehdä myös rumpalimme Fulkan mieliksi jonkinlaisen progehevi instrumentaalin.

Mutta ideana bändissä juuri on olla monipuolinen ja musiikkigenrejä rikkova.

HIEMAN TARINOINTIA SOITTAJISTA

Ville Virtanen (Kitara & laulu)

Eli. Oma kitaristinura alkoi joskus n. 10-11 vuotiaana kun löysin faijan vanhan kiutaran. Soittelin sitä sitten aina mukamas piilossa komerossa patjojen päällä. Tuo kitara oli täysin soittokelvoton, mutat eipä se mua kiinnostanu. Sitten yllätys oli suuri eräänä jouluna kun sain joululahjaksi ihka oikean akustisen. Tuossa se seinällä vieläkin on ja juuri tuolla akustisella on muutamia biisejä sävelletty.

Suurimpana vaikuttajanani soittoon näen ilmanmuuta Saul Hudsonin aka Slashin. Hänen soitossaan on jotain mitä arvostan.

Vuosien varrella aloin löytää omaa tyyliäni jostain rockin ja bluesin väliltä ja diggailin myös punkin, AC/DCn tms. kaltaisesta suoraviivaisesta menosta. Sitten kauemmin kun olin soittanut alkoi myös sävellys ja sovitustyö kiinnostamaan. Se kuinka biisi rakentuu, kuinka musiikilal voi tukea sanoituksia, kuinka sävellys vaikuttaa sanoituksen ilmapiiriin. Lisäksi äänityshommat ovat lähellä sydäntäni ja mahdollisesti yritän saada myös pieniä analogituotanto projekteja päätoimen rinnalle.

Antti Sorvali (basso)

Lappeenrannan rajaseuduilla kasvanut vihaisen näköinen nuorimies. Osti basson, koska "kaikki soittaa kitaraa". Musiikkimaku ulottuu metallista triphoppiin, ostaa levyjä eikä lataile. Omistaa Yamahan bassokitaran ja stereot. Yamahan prätkää ei avovaimo anna ostaa.

Ylioppilas muutaman vuoden takaa, tällä hetkellä toimistohommissa. Intti käyty, hiusmalli jälleen samaa luokkaa. Kirjoilla Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa, opiskelee venäjää. Ei mainittavia saavutuksia, ainakaan positiivisia sellaisia.

Vapaa-ajallaan kasvattaa chiliä, lukee, leikkii kokkia ja elektroniikka-asentajaa, kuuntelee musiikkia, esittää mäyrää ja juo rommia. Joskus useampaa edellämainituista samanaikaisesti. (ja kertoo huonoja "Montako basistia tarvitaan"- vitsejä toim. huom.)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 
Genre: Rock/Pop

Profiili luotu: 13.11.2010.
Päivitetty: 30.08.2011 klo 20:17.
Profiilia katsottu 1039 kertaa.

Toiminnot

» Profiilin etusivu
» Lisätietoja
» Ajankohtaista   (0 uutista)
» Keikat
» Kuvagalleria   (0 kuvaa)
» Vieraskirja   (0 viestiä)
» Palautetta artistille
» Toivo artistia nettiradioon

Jäsenet

» blues_n_heaven

Internetissä muualla

» http://www.myspace.com/parrans..