Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai se on poistettu käytöstä. Päästäksesi nauttimaan Maihinnoususta parhaimmillaan, suosittelemme JavaScriptin käyttämistä.[sulje]
Maihinnousu - Muusikoiden.netin Musiikkipalvelin

Etusivu  /  Palaute  /  Muusikoiden.netEt ole kirjautuneena sisään…  /  Kirjaudu sisään

Info

Renegade Ride on tuore, vuodesta 2006 nykyisellä kokoonpanolla soittanut helsinkiläinen rock-orkesteri, joka on julkaissut ensimmäisen pitkäsoittonsa "Dream Machine" huhtikuussa 2009.

Submit or be destroyed.
Renegade Ride

Lisätietoja

Bändi tunnettiin aiemmin vain nimellä "The Ride", mutta koska sen nimisiä bändejä on maailmassa on yhtä vaille miljoona, vaihdoimme nimeä. Maistomme suosion ensimmäisiä hedelmiä Emergenza -kilpailussa, jossa sijoituimme Suomen kolmanneksi. Yllätys oli lähinnä, että vaikka kokoonpano oli juuri aloittanut, live-esiintymiseen keskittyvässä kilpailussa pystyimme räimimään läpi alkuerien ja semifinaalien aina Nosturin finaaliin saakka. Ja vetämään kolme timanttista keikkaa.

Musiikillisesti pyrimme olemaan iskeviä ja yllätyksellisiä. Tämä ei tarkoita tässä tapauksessa itsetarkoituksellista progekikkailua, vaan enemmänkin koko dynamiikan tarjoaman skaalan käyttöä musiikissa. Herkkien ja harmonisesti kauniiden osioiden vastapainoksi runtataan sitten kunnolla kun siihen on paikka. Juuret lähtee sieltä jostain Hendrixistä ja päätyy monien mutkien kautta sinne jonnekin Queens of the Stone Agen ja Incubuksen suurpiirteiseen maastoon

Koska biisejä oli, ne olivat oikeasti hyviä ja jätkät siihen valmiita, päätimme rohkeasti laittaa kokonaisen kymmenen biisin levyn ulos. Käytimme levyn demotukseen, sovitukseen, äänityksiin ja viimeistelyyn koko vuoden 2008 ja osan vuodesta 2009. Levyn äänitti jouhevasti ja ammattitaitoisesti Aku Rannila CPON Huone-studioilla Orimattilassa. Aku teki loistavaa duunia, kiitos!

Nyt levy on ulkona, olo on väsynyt mutta onnellinen. Olemme jumalattoman ylpeitä siitä, kuinka hyvältä levy oikeasti kuullostaa. Kaikki levyn eteen valutettu hiki ei ole valunut hukkaan, koska etenkin ulkomailla radioasemien osoittama kiinnostus on yllättänyt bändin itsensäkin. Nyt vedämme vähän henkeä, pyrimme buukkaamaan keikkaa Suomen kesän ja syksyn täyteen ja sitten soittamaan niin perkeleesti.

Renegade Ride siis etsii edelleen bändejä eri puolilta Suomenniemeä yhteiskeikoille. Eli jos bändisi on musiikillisesti kova ja livenä vielä kovempi, ota yhteyttä, yhteystiedot tuolla virallisilla sivuilla. Kattellaan jos saadaan kalenterit täsmäämään Suomen suvessa.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 
Genre: Rock/Pop

Profiili luotu: 09.05.2009.
Päivitetty: 09.05.2009 klo 09:16.
Profiilia katsottu 926 kertaa.

Toiminnot

» Profiilin etusivu
» Lisätietoja
» Ajankohtaista   (1 uutista)
» Keikat
» Kuvagalleria   (5 kuvaa)
» Vieraskirja   (0 viestiä)
» Palautetta artistille
» Toivo artistia nettiradioon

Jäsenet

» Jzzka
 (Vox)

Internetissä muualla

» http://www.renegaderide.com