Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai se on poistettu käytöstä. Päästäksesi nauttimaan Maihinnoususta parhaimmillaan, suosittelemme JavaScriptin käyttämistä.[sulje]
Maihinnousu - Muusikoiden.netin Musiikkipalvelin

Etusivu  /  Palaute  /  Muusikoiden.netEt ole kirjautuneena sisään…  /  Kirjaudu sisään

Ajankohtaista

1
Lohikäärme nousee
14.01 klo 23:00
 "Isoisämme antoivat teille äänioikeuden,
Isämme antoivat teille päivän,
Me annamme teille laulun"

Tule haluaa osoittaa kiitostaan ja arvostustaan kauniimmalle sukupuolelle. Liian usein teidät otetaan itsestäänselvyytenä. Liian usein teidät ohitetaan ajattelematta. Liian usein teidän ainutlaatuisia eroavaisuuksianne, teidän kirjoanne, ei arvosteta. Te olette ihmeellisiä, joka ikinen teistä.

Kiittämättömyys riittää. Me Tulessa olemme vain miehiä, ja erehtyväisiä sellaisia. Huomenna varmasti huutelemme jälleen hävyttömyyksiä ja sikailemme. Se on veressämme. Mutta tänään me osoitamme kiitollisuuttamme teille.

Kiitos.

Täydellisen viihdenautinnon - ja arjestairtioton - eteen tarjoilemme teille audiovisuaalisen esityksen: http://www.youtube.com/watch?v=av6Wc8LeR4g&feature=youtu.be
 
Audion kaveriksi visuaalisuus
10.08 klo 18:30
 Tule julkaisee musiikkivideon debyyttikappaleeseensa - "ainakin 25 katsojaa ensimmäisen vuorokauden aikana", toteaa Mr. YouTube, verkkovideoiden kruunaamaton kuningas.

Video on tehty paikan päällä kunnioittaen hyviä tapoja ja makuja, joista vahvimpana esimerkkinä mainittakoon artistien itsensä välttyminen esityksestä (loppua lukuunottamatta, mutta siinäkin selin). Videossa ollaan hyödynnetty shokeeraavaa, rutiineja rikkovaa vallankumouksellista LPIOBTSVC 2 -tekniikkaa*. Video itse on vapaasti katsottavissa, kunhan muistaa sitä arvostella tai kommentoida.

Videon tekijä Leo kuvasi tunnelmiaan juuri ennen videonjulkaisulimpparia täten: "Jos tää ny ei onnistu ni mä torppaan(?) ihteäni turpaa niin pahasti". Mutta, kuten jokainen voi videon katsomalla todeta, lopputulos oli loistava menestys. Samaa mieltä myös ovat Leon muuttumattomat kasvot.

Videon kuvat ja videot ovat autenttista, itsekuvattua materiaalia paikan päältä sieltä, missä kappalekin on syntynyt. Tule täten jatkaa linjaansa muistaen, mistä kukin on tullut.

Video on nähtävissä osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=5Lz3rKyJVGQ

*) Let's Put Images Only But Then Suddenly Video Clips Too -tekniikka
 
Tule julkaisee ensimmäisen singlensä!
29.07 klo 18:00
 Kiistanalaisissa olosuhteissa kyseenalasista ihmisistä koostuva "hitti"duo on tehnyt suuremman askeleen kuin Armstrong aikanaan - ensimmäinen kappale on julkaistu. Tämän kahden sooloartistin vahingossa syntynyt teos kuvastaa heidän välistä suhdettaan, johon ei sisälly homoerotiikkaa.

"M'tää mie ny yllee-sä sano", kyseenalaistaa yhtyeen soolokitaristi Leo Hakala, kysyttäessä tunnelmia julkaisuhetkenä. "Jos tällä ei irtoa ni ei sitte millää" jatkaa tuo liekehtivien, raa'an miesmäisten ja sensuellien bluesahtavien soolojen luoja.

"Oliha se ny #@&?£ aikaki", toteaa yhtyeen poskisolisti Tuure Varjoranta, jonka ääni värisee kuin kuvaputkitelevisio kännykkämessuilla. Tuon heleän tunteisiin vetoavan pehmeää veluuria muistuttavan äänen kantaja toteaa syvällisesti "Kappale itsessään on arvoitus niin kuulijalleen kuin tekijälleen, en itsekään tiedä mitä siinä oikein tapahtui."

Tämä kappale on tehty Afganistanissa heinäkuun 2011 lopulla. Kappale syntyi Leon keksittyä ensimmäisen säkeistön riffin, jota Tuure täydensi noin kolme minuuttia sen kuulemisesta. Lopulliset muutokset jäivät kohtalaisen pieniksi. Sanat ja soolo syntyivä lähes itsestään. "Lähes", koska toinen oli aina torppaamassa toisen heikostiohjattua luovuutta.

Työssä on käytetty Asuksen miniläppäriä, Audacity-ohjelmaa, Zoomin H1-käsitallenninta sekä kahta halvinta (ja ainoata, eli tavallaan parasta) kitaraa, jota muurien sisältä löytyi.

Heinäkuussa 2011,
Leo & Tuure
 
Tulevaa
27.07 klo 20:30
 Biisejä tulossa. Pian.

Odottakaa ja tulkaa ottamaan.
 
1

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 
Genre: Ei määritelty

Profiili luotu: 27.07.2011.
Päivitetty: 14.08.2011 klo 19:47.
Profiilia katsottu 2050 kertaa.

Toiminnot

» Profiilin etusivu
» Lisätietoja
» Ajankohtaista   (4 uutista)
» Keikat
» Kuvagalleria   (2 kuvaa)
» Vieraskirja   (2 viestiä)
» Palautetta artistille
» Toivo artistia nettiradioon

Jäsenet

» Tuure Varjoranta
 (Laulu, kitara)
» Leo Hakala
 (Lead-kitara)