Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai se on poistettu käytöstä. Päästäksesi nauttimaan Maihinnoususta parhaimmillaan, suosittelemme JavaScriptin käyttämistä.[sulje]
Maihinnousu - Muusikoiden.netin Musiikkipalvelin

Etusivu  /  Palaute  /  Muusikoiden.netEt ole kirjautuneena sisään…  /  Kirjaudu sisään

Ajankohtaista

1 2
Dimensio -yhtyeen sivut ja uusi kappale Heinäsirkkojen Kuningas
01.06 klo 12:00
 Beyond Other Dimensions -yhtyeestä jalostunut kokoonpano Dimensio aktivoituu viimein internetissä julkaisten linjoille uuden kappaleen Heinäsirkkojen Kuningas.

Tästä edespäin kaikki ajantasainen informaatio bändiin liittyen löytyy Dimensio -nimen alla olevilta sivuilta, joista tämänhetkisiin löytyy linkit alla.

Dimension Maihinnousu.net -profiili: http://maihinnousu.net/a/3343
Dimension Facebook -sivu: https://www.facebook.com/dimensioyhtye

Heinäsirkkojen Kuningas Youtubessa: http://www.youtube.com/watch?v=YeKP34Ig1Cw
 
Hiljaisuus päättyy
18.04 klo 10:30
 Pitkän hiljaisen jakson ja helvetillisten reenausrunttausten yhtyeemme on viimein valmis nousemaan livelauteille pitkästä aikaa. Voimme ilolla ilmoittaa, että olemme mukana 29.4. LTKY:n ja TeMun järjestämillä Saunayö- festareilla Lpr:n teknillisen yliopiston Fartwall-areenalla. Tarkempia tietoja (kuten soittoajat): http://www.temu.org/?p=217

Pari pikku muutosta itse bändiin liittyen... Eihä myö olla enää B.O.D., vaan nimi on Dimensio, laulukieli on suomi, laulut vetää Emma Pesu ja rumpuja soittaa Tuukka Falkenberg. Nämä suuremmat ja pienemmät muutokset sekä kokoonpanon "valmiiksi" saaminen ovat luonnollisesti olleet suurin tekijä siinä, että homma on pitkästä aikaa muutakin kun treenikämpällä härdäämistä. Muutoksista johtuen ja/tai niistä huolimatta Saunayön n. 45min keikkasetti koostuu täysin uudesta materiaalista, jota ei ole soitettu tai julkaistu B.O.D.:n nimen alla.

Sen lisäksi nauhoitamme ja julkaisemme tämän vuoden kesällä tai syksyllä EP- kokoluokkaa olevan, pitkään valmisteilla olleen tallennekokonaisuuden nimeltä Heinäsirkkojen Kuningas.

Käytännössä täysin uudistunut yhtye vaatii myös uudet ns. "viralliset" informaatiokanavat, jotka julkistettaneen myöskin, kun uutisointitiheys alkaa olemaan sitä luokkaa että homma sitä vaatii. Siihen asti tarvittava uutisointi tapahtuu vanhoja kanavia, kuten tätä B.O.D.:n Maihinnousu- profiilia käyttäen. Uudet nykymeininkiin soveltuvammat sivut yms. julkaistaan siis viimeistään Heinäsirkkojen Kuningas EP:n julkaisun yhteydessä. Lisää infoa lähiaikoina, joten pysykää kuulolla!
 
Uuden julkaisukokonaisuuden nauhoitukset alkavat
16.02 klo 12:00
 Terveiset Taipalsaarelta erittäinkin kotikutoiselta rumpustudiolta! Maiharinvarret lunta täynnä bändi julistaa ylikorostetun eeppisesti tulevan uuden julkaisukokonaisuutensa nauhoitusprosessin virallisesti alkaneeksi.

Käytännössä tämä käsittää häilyvät raamit omaavan aikaikkunan alkaen kesällä 2012 ja päättyen joskus ties milloin. Tuleva musiikkientiteetti kokoluokkaa EP nauhoitetaan pikkuhiljaa siis omilla kamoilla ja omissa tiloissa. Jäsenten koteihin, mummoloihin, kesäreservaatteihin ja ties mihin kolosiin pystytetyissä tilapäisissä kotistudioissa saa luovuus virrata ja ohimosuoni tykyttää.

Esituotanto, joksi bändin jäsenten päättömiä rahankulutuskouristuksia ja materialismipsykoositiloja voinee hienoisella erehdyksellä kutsua, piti sisällään jopa useiden eurojen kuluttamista uuteen musiikkiteknologiaan ja instrumentteihin nauhoitusomavaraisuuden sekä uudistuneen ulosannin mahdollistamiseksi. Tähänastinen budjetti ei siispäkään ole ollut pienimmästä päästä kaltaisellemme autotallibändille, mutta äkkiäkös tällaisetkin kehut ja ennakoinnit mielenkiintoisesta ja hyvästä tuotannosta onnistutaan kääntämään itseään vastaan julkaisemalla yhdentekevää ja huonolaatuista paskaa.

Edellä mainitun paskanjulkaisun välttämiseksi itse nauhoitukset tapahtuvat jo koulu- ja työarkilähtöisistäkin syistä rauhallisella, jopa laiskalla aikataululla. Prosessi on sisältänyt jo tähän mennessä sen verran (kuitenkin kaikkien onneksi toistaiseksi verbaalisessa ja yllättävän sivistyneessä muodossa) vääntämistä, että lomailuksi tätä rupeamaa ei voi kutsua edes leikillään. Ajan paljoudesta ja kriittisyydestä johtuen tai huolimatta, myös ripaus luovuutta saattaa eksyä soppaan vaikka sitä kaikin keinoin yritetäänkin estää, eihän tässä nyt mitään undergroundindie-hippejä olla!

Itse musiikilliseen ilmaisuun on hieman vaikea ottaa kantaa kun kappaleet eivät aina tunnu itsekään tietävän miten päin olisivat. Rumilla uhkavaatimuksilla ja suoralla kiristämisellä bändiläiset kuitenkin pystyivät kuvailemaan ympäripyöreästi tulevan EP:n musiikkia aikaisempaan tuotantoon verrattuna osittain kevyemmäksi, osittain raskaammaksi, eri äärilaitojen hakemiseksi entistä selvemmin, lisänä ”kaikkea siitä väliltä”. Kuitenkin vasta se, minkälaisia roskia tynnyrivahvuisesta aivonesteestä tislatun tavaran pinnalle jää kellumaan (suom. ”kun asianmukaiset raidat on onnistuttu nauhoittamaan datamuotoon kovalevyille”), kertoo lisää ja sitä kautta myös me kerromme teille lisää asiasta.

Överiksi ja ulos

- ”B.O.D.:n nykyinen muoto”
 
The Virallinen Päivitys 2011
01.08 klo 12:00
 Pitkään aikaan ei ole tältä poppoolta ns. "virallista" päivitystä tullut, joten eiköhän ole sen aika vaikka sitten ihan vain elonmerkkien osoittamiseksi ja oman pulssin kokeilemiseksi. Kyllä, ollaan vielä hengissä.

Bändi harjoittelee tällä hetkellä uutta materiaalia, jota on kertynyt ruhtinaallisesti viimeisen oikean julkaisun ja keikan jälkeen. Se, että tuleeko ensin keikkoja vai studiokiekkoja on vielä auki, sillä vanha materiaalikin on käynyt läpi aikamoisen uudelleensovitusmankelin. Sen enempää keikoista kuin kiekoistakaan ei kannata alkaa puhumaan kuin aikaisintaan ensi kesänä, sillä treeniaikataulu on pässyt venähtämään erinäisistä syistä (salailua, osa I). "Heti kun mahdollista, mutta kuitenkin ennen vuoden 2012 maailmanloppua" -tyylistä aikataulutakuuta kummempaa emme lupaa millekään. Tavoite se on sekin ja näillä mennään.

Suurista muutoksista sen verran, että bändin ulosanti on muuttunut, näkökulmista ja aspekteista riippuen enemmän tai vähemmän. Eri puolilta musiikkimaailmaa omaksutut vaikutteet kuuluvat nykyisessä tyylilajissa, jossa kolmen edellisen EP:n edustamia tyylejä voi pitää vain osana. Vielä hienompi ja enemmän hehkuttamisen arvoinen homma on, että tyylilajikin on sitten vain osa niistä muutoksista. Pieniä nyansseja ja isompia muutoskokonaisuuksia tullaan kuulemaan vuoden 2012 puolella ainakin keikkojen tai EP:n muodossa, ehkä jopa molemmissa, mutta siihen asti pysykööt vaikka vain piruuttaan salassa (salailua, osa II).

Suhteellisen samoihin hengenvetoihin todettakoot vielä, että uusi rumpalikin on ollut kehissä tammikuusta 2011 ja vokalistiasiatkin ovat muuttuneet sitten viime kuuleman ja näkemän. Näitä asioita ei ole virallistettu eikä tulla virallistamaankaan vielä syistä, jotka nekin jääkööt toistaiseksi, ihan vain v*ttumaisen pirullista haluamme salailla asioita (osa III), vain bändin tiedoksi. Älkää huoliko -tai sitten nimen omaan huolehtikaa- meistä kuullaan vielä.
 
Nuclear Family julkaistu
04.08 klo 21:30
 Ydinperhe on pihalla. Ihan Pihalla.

Nuclear Family on nyt julkaistu nettijulkaisun lisäksi myös aitona fyysisenä versiona. Halukkaat voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse (beyondotherdimensions (at) gmail.com) tilausinformaatiota varten. Voit ostaa kopion EP:stä myös Lappeenrannan Levy-Musiikista (Kauppakatu 35) hintaan 5e.

No, bändin omaa mielipidettä EP:stä tuskin tarvitsisi kertoakkaan, mutta sanotaan nyt että potkiihan se aika näpsäkästi perseelle. Toivottavasti pidätte!

Promovideopätkä Nuclear Familyn nauhoitusreissusta on nähtävissä osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=g61JjahNeP4
Samaan syssyyn kannattaa katsoa myös reippaalla huumorilla hyöstetty nauhoitusreissun kootut spedeilyt-video Ultimatumin tahtiin: http://www.youtube.com/watch?v=A-Qda40eTkY
 
Nuclear Family
31.07 klo 22:00
 Vietämme seuraavat neljä päivää (1.-4. elokuuta) Helsingissä nauhottamassa, miksaamassa ja masteroimassa uutta EP:tämme nimeltään Nuclear Family. Reissulta tulee uuden musiikin lisäksi paljon kuva- ja videomateriaalia ja filmaammekin koko reissun promotarkoituksiin tulevaa making-of-tapaista dokumenttia varten. Dokumentti julkaistaan muun muassa tulevilla B.O.D:n virallisilla sivuilla kunhan se valmistuu.

Uusi EP on ensimmäinen julkaisu uuden laulajan Tomaksen kanssa ja se yhdistelee tyylillisesti kahden edellisen julkaisun linjaa. Mukana on tutuilla soundeilla roiskittua menoa perinteisestä heavyrockista aina räväkkääseen rässiin.

Internet-julkaisu tapahtuu Maihinnousu.net-, Myspace- ja Last.fm-profiiliemme kautta 5. elokuuta.

Voit tilata oman kopiosi Nuclear Family-EP:stä kun julkaisemme virallisen painatetun version elokuun puolella. Julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Myös virallinen Beyond Other Dimensions-nettisivu julkaistaan elo-syyskuun aikana. Kerromme siitäkin lisää tuonnempana.

Nuclear Family kappalelista:

1. Nuclear Family
2. Bleeding Mercury
3. Golds of Nile (Memento)
4. Ultimatum
 
Uusi EP julkaistaan 5.8.
18.07 klo 12:30
 Kuten otsikko ilmoittaa, uusi EP julkaistaan 5. elokuuta. Aluksi ainoastaan netissä tapahtuva julkaisu keskittyy Myspace-, Maihinnousu.net ja Last.fm-profiileihimme.

Virallisen painatetun version julkaisusta tiedoitetaan myöhemmin kunhan kaikki siihen liittyvät asiat on saatu valmiiksi ja varmistettua.

Myös erityistä materiaalia EP:n tiimoilta julkaistaan itse EP:n julkaisun jälkeen tulevilla nettisivuillamme. Näistäkin lisää myöhemmin kunhan asiat varmistuvat.

Jokatapauksessa, voit kuunnella ja ladata uudet kappaleemme täältä Maihinnousu.net-profiilistamme 5. elokuuta, joten vieraile täällä viimeistään sinä päivänä!
 
EP:tä pukkaa
06.04 klo 18:00
 B.o.D. suuntaa taas studioon.

Saimme juuri valmiiksi materiaalin uutta EP:tä varten, jota lähdemme Helsinkiin nauhoittamaan loppukesästä (toivottavasti kesä ei kuitenkaan lopu siihen). Neljän päivän reissumme sijoittuu aikavälille 1.-4. elokuuta. EP julkaistaan todennäköisesti elokuun aikana, mutta painatus-, nettisivujulkaisu- ja muiden vastaavien järjestelyjen takia emme vielä ole täysin varmoja julkaisun ajankohdasta, joten se ilmoitetaan myöhemmin monen muun EP:hen liittyvän asian muassa.

EP tulee sisältämään 4 uutta kappaletta tällä kertaa täysin masteroituna ja ladattuna uuden laulajamme Tomaksen vokaaleilla.

Seurailkaa uutisia keikkoja ja tulevaa EP:tä silmällä pitäen!
 
Emergenza Festivalin Eka rundi 6.3.
23.01 klo 20:00
 B.o.D. osallistuu Emergenza Festivalin ensimmäisiin karsintoihin 6.3. Helsingin Semifinal - klubilla. Lisätietoja alla olevasta linkistä:

http://blogs.myspace.com/index.cfm? … friendID=309712478&blogID=462596994

B.o.D.:n uusi vanha rumpali Kalle Ollikainen ja uusi laulaja Tomas debytoivat (Kalle siis toista kertaa) B.o.D.:n riveissä, joten oleppa paikalla!
 
Zenorok 16.8.
09.08 klo 21:00
 B.o.D.:n on aika kavuta lavalle pitkästä aikaa ja se tapahtuu Joutsenossa Joutseno-päiviin kuuluvassa Zenorokissa Rientola-talolla 16.8.2008.

Faktaa:

Nuorisotalo Rientola
Kesolantie 9
54100 Joutseno

K-13

Ei pääsymaksua

Tilaisuus alkaa klo 18 ja päättyy saman vuorokauden puolella

Tilaisuus valitettavasti päihteetön, mutta onkos se ennenkään taitavimpia juomisessa estänyt

Mukana myös Anomia, Luminosity ja Beautiful Betrayal


Siispäkin, raahatkaa perseenne paikalle ja pyörittäkää päätänne! B.o.D.:ltä luvassa n. tunnin setti sen verran rajua oldschool-meininkiä että hyvä jos on rakennus pystyssä enää sen jälkeen.

Nähdään siis siellä!

MMRRAAUUGGHH!!!
 
1 2

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 
Genre: Metalli

Profiili luotu: 26.04.2008.
Päivitetty: 29.12.2011 klo 07:30.
Profiilia katsottu 5163 kertaa.

Toiminnot

» Profiilin etusivu
» Lisätietoja
» Ajankohtaista   (14 uutista)
» Keikat
» Kuvagalleria   (3 kuvaa)
» Vieraskirja   (2 viestiä)
» Palautetta artistille
» Toivo artistia nettiradioon

Jäsenet

» Joonas Talka
 (Kitara)
» Aleksi Nieminen
 (Basso)
» Pontus Huotari
 (Kitara)