Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai se on poistettu käytöstä. Päästäksesi nauttimaan Maihinnoususta parhaimmillaan, suosittelemme JavaScriptin käyttämistä.[sulje]
Maihinnousu - Muusikoiden.netin Musiikkipalvelin

Etusivu  /  Palaute  /  Muusikoiden.netEt ole kirjautuneena sisään…  /  Kirjaudu sisään

Kappaleen lataus


Esittäjä:The Unknown Boys
Kappale:Rogabilly Panther Ducktail Fever
Kuvaus:
The Unknown Boys: Rogabilly Panther Ducktail Fever (Mätspoks Regords,1982) on eräs harvinaisimpia buumiajan tallenteita.
Toimittajamme kaivoi esiin miehet myytin takaa.Herra Z, Mätspoks Regordsin TJ

-Siinä 82 alkuvuodesta kävi mielessä, että tällaisella saattaisi olla kysyntää, ja pistimme naapurin leipomon pojat studioon.
Parin tunnin session jälkeen Rogabilly Panther Ducktail Feverin masternauha oli valmiina monistettavaksi.

-Saimme Hollannista halvalla erän käytettyjä C-kasetteja joille painoimme kappaleen. Ensimmäinen painos oli hieman optimistinen, 70 000 kappaletta, ja kun buumiaikakin oli jo loppumassa, niin kyllähän niitä kasetteja aika paljon jäi varastoon.

-Myymättömien kasettien kanssa kävi sikäli onnekkaasti, että varaston sen puoleisella seinällä, jossa kasetit olivat, sattui tulipalo kuin tilauksesta. Vakuutusrahoilla pystyimme toteuttamaan yhtiön uuden projektin, punkkia tanssilavoille tarjoavan Punkkariset-orkesterin levyn. Täytyy myöntää, että sekään ei ottanut tuulta alleen ihan odotusten mukaisesti.Pentti Hilkuri, kitaristi-laulaja.

-On totta, että olin yhtyeen kitaristi-laulaja. Mulla oli oikein taiteilijanimikin, sponsori-farkkumerkin keksimä "Robert E. Lee Cooper"

-RPDF on kyllä harvinainen. -83 keväällä kun kyselin levy-yhtiön myyntilukuja, niin pesänhoitaja kertoi kirjanpitoon merkityn vain "useita myytyjä"

-Siinä monistuksessa oli bändille aika paljon hommaa, kun 70 000 kappaletta yksi kerrallaan pistettiin harkkomankalla menemään.
Jälkikäteen ilmeni vielä, että inhimillisen erehdyksen takia piisi ei ala aivan kasetin alusta, vaan noin puolen tunnin kohdalta.Herra Z, Mätspoks Regordsin TJ

-Lähetimme kyllä radioon ja lehtiin kasetteja, mutta kun Pentti oli ryssinyt monistuksen, niin eihän sitä kappaletta kukaan kuullut.Pentti Hilkuri, kitaristi-laulaja.

-Rahallisestihan kokemus oli pieni pettymys. Meillä oli Mätspoks Regordsin kanssa diili, että tehdään tämä nyt ensin ilmaiseksi, niin se saattaa poikia jotain. Omilla ja vanhempien rahoilla sitten kustannettiin dreipit ja stetsonit.

-Levy-yhtiö oli kyllä sanojensa takana, ja otti meidät soittamaan Punkkariset-orkesteriin. Niitä velkoja maksellaan vieläkin.Herra Z, Mätspoks Regordsin TJ

-Sääli, että huonon tuurin takia hittipiisi jäi yleisön huomiotta. Väitän edelleen, että kitaristina Pentti oli vähintään yhtä kova kuin Steve Bloomfeldt.

-Kateellisethan yrittivät aikoinaan väittää, että studiossa käytettiin teknistä kikkailua kitarasoolossa, ja että todisteena siellä voi kuulla pikkuoravaäänisiä kannustushuutoja.
Itse en ole siellä sellaista kuullut, ja olihan rumpalilla noihin aikoihin juuri äänenmurros, eli sekaannus saattaa johtua siitäkin.

Kesto:01:45
Formaatti:Mp3, 256kbps 44kHz
Koko:3,20 Mt
Lisätty:04.01.2010
Latauksia:258
Kuunteluja:1055
 
Arvostelu:3,25 (12 arvostelua) - Kirjaudu sisään arvostellaksesi3,25 (12 arvostelua) - Kirjaudu sisään arvostellaksesi3,25 (12 arvostelua) - Kirjaudu sisään arvostellaksesi3,25 (12 arvostelua) - Kirjaudu sisään arvostellaksesi3,25 (12 arvostelua) - Kirjaudu sisään arvostellaksesi
 

Kuuntele:
   00:00 / 01:45
 

Lataa:The Unknown Boys - Rogabilly Panther Ducktail Fever.mp3

Huom! Kappaleet on tarkoitettu ainoastaan yksityiseen kotikäyttöön. Muissa tapauksissa ota yhteyttä kappaleen tekijään.

Mainos