Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai se on poistettu käytöstä. Päästäksesi nauttimaan Maihinnoususta parhaimmillaan, suosittelemme JavaScriptin käyttämistä.[sulje]
Maihinnousu - Muusikoiden.netin Musiikkipalvelin

Etusivu  /  Palaute  /  Muusikoiden.netEt ole kirjautuneena sisään…  /  Kirjaudu sisään

Info

Eeva on Lappeenrantalainen suomenkielistä kolinaa säveltävä, soittava ja toivottavasti esittävä yhtye.

Yhtyeen oikea alkuperä voi olla epäselvä useiden eri kokoonpanojen vuoksi. Aloitetaan tarina siis ammoisista alkuajoista. Virallisen epäviralliset syntysanat kuulunevat näin:

Yhtyeen rumpali Ossi Välimäki sai eräs kaunis iltapäivä ehkäpä vuonna 2005 tekstiviestin: "Osaatsie soittaa mitään?" Tällä hetkellä Välimäki oli käynyt puolisen vuotta Estradin bändikoululla soittamassa rumpuja, mutta harrastus oli loppunut korkean hintatason vuoksi. Tekstiviestin lähettäjä, Sofia Raussi, sekä Välimäki tapasivat pian sen jälkeen ja törmäsivät musiikkikauppaan josta ostivat rumpalille halvimman rumpusetin mitä rahalla saa. Suunniteltu musiikkityyli oli Nirvanan kaltainen rock. Vuosi on 2005.
Parivaljakko pyydysti muusikoiden.netistä ilmoituksen ja löi hynttyyt yhteen kitaristi Artur Veselovski ja basisti Victor Tap kanssa. Reenikämppä saatiin Lappeenrantalaisen kirkon väestönsuojasta jossa majaili muutama toinenkin yhtye. Opeteltiin ja soitettiin muutama Rammsteinin kappale. Neljästään soittoharjoituksia järjestyi muhkeat yksi kappale; Raussille riitti ja tämä poistui yhtyeestä. Välimäki, Veselovski sekä Tap jatkoivat yhteiseloaan satunnaisin tapaamisin, kuitenkin heikolla menestyksellä.
Aikansa sähellettyään Välimäki pyysi sen hetkistä luokkatoveriaan Valtteri Ryösöä soittamaan kanssaan. Ryösö suostui ja alkoi yhdessä Välimäen kanssa kokeilemaan musikaalisia siipiään niin omien sävellysten kuin haastavien Kotiteollisuuden covereiden soittamisessa. Myös kuuluisa Black Sabbathin "Paranoid" -kappale opeteltiin. Yhteiselo Veselovskin ja Tap kanssa kohtasi haasteita ja he päättivätkin pian poistua yhtyeestä omille teilleen. Ennen sitä Välimäki ja Ryösö kuitenkin bongasivat netistä solistikseen Riku Kirvesniemen ja yhtyeelle annetaan Tuonelan kolmipäisestä koirasta väännettynä nimi Cerberor.
Tällä hetkellä kokoonpanoon sisältyy siis rumpali Ossi Välimäki, kitaristi Valtteri Ryösö sekä laulusolisti Riku Kirvesniemi. Tämä kolmikko on tästä asti ollut yhtyeen kantava voima.
Kirvesniemi osasi pyytää basistiksi ystäväänsä Kajsa Roslundia. Roslundin kautta seuraan liittyi myös kosketinsoittaja Sini Pettinen. Roslundin ja Pettisen yhteinen matka Cerberorin kanssa jäi lyhyeksi.
Seuraavana jonossa oli bassokitarataiteilija Anton Hendunen. Hendusen kanssa soittaminen alkoi sujua jo huomattavasti paremmin. Hendunen osasi myös kutsua Juuso Ylämäen soittamaan toista kitaraa Ryösön kanssa. Sovittiin reenit kämpälle, soitettiin maistiaisiksi Stam1nan Paha Arkkitehti ja lyötiin hynttyyt yhteen. Erinäisten ongelmien vuoksi yhtye muutti Ylämäen mukana toiselle puolelle kaupunkia toiseen väestönsuojaan, jossa yhtye sai toimia itsenäisesti. Täällä opeteltiin erilaisia metallipitoisia covereita sekä luotiin omia kappaleita. Kirvesniemi suoritti samanaikaisesti asepalvelusta ja hänen läsnäolonsa oli rajoittunutta. Toista vuotta kestänyt yhtenäinen taival joutui surumielisesti päättymään, kun Ylämäki muutti muualle opiskelemaan ja Hendunen siirtyi isänmaan uusiin toivoihin. Ylämäen kautta saatu soittotila täytyi nyt luovuttaa pois.
Pitkän taistelun jälkeen soittotila löytyi eräästä kellarista Lappeenrannan metsistä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan tila piti tyhjentää roinasta sekä valaa uusi lattia ennen kuin sinne voisi pelimannit muuttaa. Rahan puutteessa ja soittohimossa lattian valaminen jätettiin väliin ja yhtye muutti Kellariin. Useamman kuukauden hiljaiselon aikana Ryösö oli tutustuttanut ystävänsä Pekka Honkasen bändisoiton saloihin. Honkasesta tehtiin yhtyeelle basisti. Ja sitten taas soitettiin.

Eräs yhtyeen suurimpia virstanpylväitä lienee vuoden 2009 kesäkuinen muutaman päivän mökkireissu pienelle saarelle. Paikalle soudettiin koko yhtyeen voimin Kirvesniemeä lukuun ottamatta. Oluen virran lomassa alastomien miesten saunominen loi suomalaisia ystävyyssiteitä höystettynä raikkaalla järvivedellä sekä metsän tuoksulla. Tästä on hyvä jatkaa.
Toista kitaristia etsiessä yhtye löysi muutaman ehdokkaan joukosta riveihinsä Arttu Korpisen

Ajankohtaista

Tiedotteita ei löytynyt..

Artistin kappaleet

 KappaleKestoArvosteluToiminnot
Tuhat Unelmaa05:07Ei vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesiEi vielä arvosteluja - Kirjaudu sisään arvostellaksesi Lataa
Latauksia yhteensä 4, joista tänään 0.   Kuunteluja yhteensä 41, joista tänään 0.

Artistin levyt

Artisti ei ole lisännyt levyjä..

Keikkakalenteri

Ei tulevia keikkoja tiedossa..  
» Näytä menneet (3)
Keikkatiedot tarjoaa Muusikoiden.net

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
 
Genre: Metalli

Profiili luotu: 15.04.2016.
Päivitetty: 15.04.2016 klo 22:16.
Profiilia katsottu 937 kertaa.

Toiminnot

» Profiilin etusivu
» Ajankohtaista   (0 uutista)
» Keikat
» Kuvagalleria   (0 kuvaa)
» Vieraskirja   (0 viestiä)
» Palautetta artistille
» Toivo artistia nettiradioon

Jäsenet

» Walde